Tuesday, February 24, 2015

Lumber Sexual

Daca pana acum ceva timp in randul barbatilor circula o moda de a fi metrosexual sexual, iata ca moda se schimba si apare un nou termen  Lumber Sexual. Dupa cum bine stiti este vorba de barbatii care poarta barba.

Pana aici nimic neobisnuit – vorba aceea gusturile nu se discuta  - unor femei le plac babratii cu barba, din ce am vazut  tot mai multor femei le plac „barbosii” (oare chiar le plac sau urmeaza „turma”, adica trendul doream sa zic) altora nu.


Dupa cum puteti sa vedeti in jurul vostru este o moda gresit inteleasa, daca iti lasi barba sa creasca nu inseamana ca ai uitat de aparatul de ras si de cel de tuns. Barba si / sau mustata sunt mult mai greu de intretinu, decat daca te  barbieresti integral, trebuie pieptanata si mai ales CURATA. Am auzit barbati care spun despre mustata ca dupa ce iei masa „mai manaci jumatate de ora din mustata” iar daca nu o cureti miroase a mancare toata ziua. - eu zic ca asta e cel mai atragator lucru - barbat cu miros de tocanita la pachet!! 


Dar sa vedem 3 avantaje ale barbtii oferite de ziarul Gandul: sursa : 

1.“Protejează împotriva razelor ultraviolete.”  – adevarul e ca nu s-au inventat creme de protective pentru soare,iar vara cand e clad barbatii trebuie sa mearga cu "blanoaca" pe fata ca omul cavernelor.

2.“ Previne atacurile de astm. “ – daca spun ei sa ii credem pe cuvant, cat la suta dintre barbati au astm? Tot praful care se strange in mustata nu este inhalat mai apoi?? 

3.“Are rol anti-aging – hai sa reformulam in limba romana, impotriva imbatranirii- toti barbatii care poarta barba par mult mai batrani, cine  o sa te vada cum ai fata daca poti barba?? Mai mult sunt multi care spun ca poarta barbat pentru ca fara arata ca niste copilasi. Actori percum Leonardo Dicaprio poarta barba pentru a parea mai inaintati in varsta.


Site-ul http://www.stilmasculin.ro/ spune ca "multe dintre noi, femeile, suntem atrase de bărboși.Ești curios de ce? Simplu! Aduce o notă mare de masculinitate, mister, virilitate și maturitate. Exact ce ne place nouă. Ai ceva ce noi nu ne permitem să avem nici măcar pentru o secundă.”  - Un babrat este masculin si viril pentru ca aceste calitati nasc din interior, din atitudinea lui din felul lui de a fi, nu pentru ca uita sa foloseasca lama de ras.
Un barbat este atragator daca:
-          Este stapan pe sine, atent, proector, iubitor
-          Te poti baza pe el atunci cand iti este mai greu etc.
Ca infatisare un babat este atragator fara lanturi, inele, brizbirzuri, BARBIERIT, nedepliat pe picioare si pe piet, pentru ca DA! un semn al virilitatii este parul de pe piept, fara frizuri gen (zbengi) – adica tuns scrut sau ras pe lateral si cu  ciuf cat mai mare in varfu capului, tuns scurt cred ca e cea mai buna variatna.
De la aceasta regula fara barba, trebuie sa faca exceptie atristii, pana la urma multi dintre pictori au abordat o infatisare unsor nonsalata cu plete si barba lunga.

No comments: