Saturday, January 29, 2011

Zidurile Spiritualitatii la Radio Zidul

Intr-o lume plina de neintelegeri, la granita dintre prejudecati ce tin de cultura din trecuta si idei ce tin de modernitate, egoul si emotionalitatea fiecaruia dintre noi este debusolata.
Ce este de facut? Cum e bine sa ne comportam si cat de mult accent sa punem pe parerile celor din jur si multe alte intrebari pe care le avem toti la un moment dat isi gasesc reapunsul in emisiunea Zidurile Spiritualitatii de la Radio Zidul – www.radiozidul.ro, in fiecare duminica de la ora 20:00.
Eu am mare onoare de a fi realizatorul si moderdul acestei emisuni si de a petrece alaturi de dumneavoastra doua ore incare sa descoperim rapsunul la lucuri care ne pacina, probele de ordin pshilogic si spiritual.
Iesind dintr-o epoca in care aparentele erau totul, bunele moravuri si numele familiei, dezvoltarea tehnologica si alte evolutii socio culturale au dus la emanciparea femeii si la schimbarea rigorilor mai intai cunoscute.
In ambientul in care traim sub stres permanent, prejudecati si judecati care ne afecteaza mintea, stabilitatea emotionala este foarte importanta. La aceasta stabilitate doresc sa pun caramizile unui zid solid care sa va ajute sa fiti linistiti si fericiti. Emisiunea Zidurile Spirituatiltatii isi doreste sa va aduca in atentie cunostinte si fapte care va pot ajuta in viata dumneavoastra de zi cu zi si care de ce nu sa va ajute la crearea si dezvoltarea inteligentei emotionale atat de importanta in epoca in care traim.

Este momentul sa dam mascile sociale jos si sa fim autentici macar cu noi insine, sa descoperim impreuna care sunt probleme care va framanata si sa le rezolvam si sa ne descatusam de rigorile sociale care nu fac decat sa ne creeze probleme.
Doresc sa va aduc in atentie subiecte deosebit de importante, probleme pe care le avem toti, insa si rezolvarea acestora.
In debutul emisiunii va invit sa descoperim ceea ce sunt Vampiri emotionali sau energetici, cum doriti sa ii denumiti, acestia ne fiind personaje desprinse din carti sau filme, ei sunt persoane pe care le intalnim in viata de zi cu zi, pot fi parinti, prieteni, colegi de serviciu sau chiar sefi.
Cum sa ne dam seama ca interactionam cu un vampir, cum sa ne comportam cu ei fara sa fim afectati, de cate tipuri sunt acestia si multe alte sfaturi vi le voi impartasi duminica seara de la ora 20: 00 in cadrul emisiunii Zidurile Spiritualitatii.
Intetionez sa deschid portile psihicului unui vampir emotional si uman numai pentru dumneavoastra, precum si cauzele care au dus la nevoia acestor oameni de a extrage energia celor din jur si de a-i rani.
Pentru sugesti, parerei, probleme personale de care v-ati lovit si nu stiti cum sa le rezolvati sau daca doriti sa abordam anumite subiecte in emisiune va rog sa ne contactati la adresa de e-mail zidurilespiritualitatii@yahoo.com.

No comments: