Sunday, February 20, 2011

Fluxul - Primele doua principii

Principiile apartin scriitoarei Tara Meyer-Robson


Principilul 1 - Meriti tot ce iti doresti

O particula este o particula indiferent de numele pe care il poarta
Tu esti facut din niste lucuri mititele denumite particule.
O sa ma intrebi ce sunt particulele? Sunt deosebit de mici si alcatuiesc caramizile din care este construit universal, care functioneaza ca si piesele de Lego – adunandu-se impreuna ca sa formeze fiecare lucuru din viata ta, din galaxie si mai departe.
Lucrul uimitor este ca fiecare lucuru este facut din particule identice. Ca un example daca iei o particula dintr-o stea inepartata, una din masina pe care o conduci si inca una din bratul tau, atunci nu ar fi nici un mod prin care ai putea sa le diferentiezi – este sunt din toate punctele de vedere exact la fel.
Felicitari!!! Acum ai vazut mai departe decat deceptii: stii ca indifferent de modul in care arata un anumit lucuru, in interior toate sunt din toate punctele de vedere la fel. Orice forma ar lua o particular ea este tot o particular, indiferent de ce nume ar purta.
Cum poate sa iti ajute aceste constiinte viata? Hai sa incercam sa aflam.
Tu esti egal cu toti ceilalti – chiar si cu cel mai fericit si plin de success om pe care il cunosti

Exercitii:


1. Fa pe un poster board un colaj cu obiectivele si dorintele tale. Ia o poza cu tine si copiaz-o de mai multe ori. Pune poza ta langa un mare egal care este indreptat spre unul din telurile tale. De exemplu ia o masina pe care ti-o doresti si pune poza ta langa poza ta. Intre cele doua pune semnul egal.
2. De fiecare data cand vezi ceva ce iti doresti, spune-ti: “Merit tot ce imi doresc, chiar aici, chiar acum, exact asa cum sunt.”
3. Ia un caiet gol si fa-l propriul “Jurnal al Fluxului“ (ai nevoie de acest caiet pentru a face exercitiile existente in aceasta carte). Jurnalul consemneaza momentele in care te-ai simtit nedemn de ceva sau cineva. Ce ai simtit atunci? De ce crezi ca te-ai simtit in acel mod?
4. Cate personae in viata ta te-au facut se te simti ca un ratat sau ca nu meriti anumite aspecte ale vietii sale: de exemplu respect, dragoste, bani sau mariri? Scrie toate aceste imprejurari si adauga cat mai multe detalii cu putinta. Apoi scrie numele fiecarei persoane in parte si in dreptul fiecareia scris “Te iert pentru tot ce ai facut, te eliberez din viata mea si merg mai departe cu incredere.” Cat de greu este pentru tine sa faci acest lucru? Consideri ca acest lucuru este foarte greu sa iti imaginezi, sa ii ierti toate aceste personae? Daca este asa, intoarce-te la aceste exercitii timp de mai multe zile si vezi daca iti este mai usor.
Recapitulare:” Merit tot ce este mai bun in viata , chiar aici, chiar acum, exact asa cum sunt.” Urmatoarele zile te rog sa-ti repeti aceasta faza (ori cu vice tare sau in gand) pe tot parcurusul zilei. Poti de asemenea sa o scrii de mai multe ori pe zi, sau sa o inregistrezi pe o caseta si sa o asculti.

Principilul 2 - Poti sa schimbi orice vrei la viata ta.

Poate iti aduci aminte de o perioada cand, fiind copil, te-ai uitat la un spectacol de magie. Emotia se schimba in uimire atunci cand magicianul scotea ca sin senin flori si iepurasi, facea oamenii si ceasurile sa dispara (pe care apoi in mod diraculos sa le aduca inapoi) si care sa scoata bani de dupa urechi, din pararie sau din maneca. Ochii ti se mareau plini de minuare – cum de era posibil acest lucuru? Cum de cineva avea puterea sa faca lucururi sa apara sis a dispara dupa bunul plac?
Si apoi ai ajuns adult si ai inteles magia din spatele magiei - acest magician nu era dotat cu puteri supranaturale, de fapt, ORICINE are abilitatea sa faca lucuri sa apara si sa dispara atat timp cat stie cum se face trucul. Daca inveti pasii implicate, ii repeti pentru viteza si acuratete, atunci si tu o sa poti sa scoti monede din aer si sa faci oameni sau obiecte sa dispara.
In esenta, realizezi ca ceea ce era in aparenta era adevarat era de fapt o iluzie.
De fapt acesta este lucurul pe care desoperi cum sa il faci prin intermediul acestei carti. Ca si cum ai inavta un truc, inveti realitatea din spatele iluziei si facand asta sa devii indemanatic la a executa provocarile magice ale vietii pe care o traiesti zilnic. Desi pare imposibil ca tu ai puterea de a face lucurile sa apara sis a dispara in viata ta, eu sunt aici ca sa iti spun lucurul asta, tu ai puterea. Tu ai puterea sa faci o tumoare sa dispara ca prin minunte. Poti sa ai relatii perfecte, cariere infloritoare, case minuntate sau orice altceva iti doresti sa apara in viata ta.
Dar – ca sa folosesti acesta putere trebuie sa iti dai seama de trucul din spatele trucului, si ca sa faci asta trebuie sa intelegi ca modul in care ai vazut lucurile pana in acest moment este doar o iluzie- o diversiune care este menita sa ascunda ceea ce se intampla cu adevarat. Pentru a adduce magia in viata ta trebuie sa intelegi situatia reala sa inveti pasii implicate si sa ii folosesti in fiecare moment al zilei.
Facand aceste lucuri, vei descoperi ca esti capabil de schimbati instatnte si magice in viata ta (de fapt faci acest lucuru chiar acum). Cu cat inveti sa accepti realitatea din spatele fumului, tu devi magia in actiune.

Afirmatii de rearmonizare
: Sunt conectat la tot ce imi doresc in clipa de fata. Aleg sa vad tot ce-mi doresc devenind realitate.

Aceste idei sunt luate din cartea Fluxul scrisa de Tara Meyer-Robson, puteti vedea mai multe si pe aceasta pagina de net http://www.tarameyerrobson.com/Welcome.html

1 comment:

vera said...

SUGESTIUL MEI ESTE BACK WITH THE GREAT HELP OF DR PRINCE IDIALU LOVE SPELL Sunt atât de încântat că ruptura mea a fost restaurată, fostul meu soț sa întors după ce mi-a lăsat pe mine și pe cei doi pentru o altă femeie. am fost atât de fericit că l-am întâlnit pe DR PRINCE IDIALU și cum îi ajută pe mulți să aducă acolo Lover înapoi, așa că îl contactez și pe mine. el mi-a spus ce este nevoie pentru vraja si eu fac asa cum spunea el, dupa 2 zile de vraja, ex-mea, ma cheama sa cer iertare ca vrea sa se intoarca acasa. A fost ca un vis, asa a fost DR PRINCE IDIALU ajută-mă să-mi aduc soțul înapoi .. încă o dată vreau să spun o mulțumire foarte mare pentru tine DR PRINCE IDIALU pentru că nu m-am gândit niciodată că ex-soțul meu se va întoarce la mine atât de repede cu vraja ta. Esti cel mai bun si cel mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex Lover înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum acest vrăjitor puternic. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: (princeidialu@outlook.com Puteți de asemenea să sunați / WhatsApp: +1 (845) 731-5643)